2012. szeptember 6., csütörtök

No Fear rules, ugyanitt Vans öv eladó


Norbi sikeresen megfertőzött, így vásárolni kellett, igen miatta van minden, még a Vans öv is, erre még visszatérek..

Norbi elég sok mindent rendel a ködös albionból ami a pornót biciklizést illeti, jóval olcsóbb, mint itt helyben, még az vámmal együtt is, ami itt csak 10% körül van, elég baráti az Mo-i 27%-hoz képest. Lényeg a lényeg, szólt, hogy elég szép leértékelések vannak, nézzek körül, ha gondolom. Az esélytelenek nyugalmával kértem el a linket, én és a bicikli nem vagyunk túl szoros kapcsolatban, mondhatom úgy is, hogy többet jártam az elmúlt pár évben vizen biciklivel, mint szárazon :) Ezzel szemben meglepetés volt, hogy nem kizárólag ilyen cuccok vannak, így hamarost gyarapodni kezdett a kosár tartalma, Norbi persze buzdított is, hogy kell 120 CHF, mert akkor már ingyenes a szállítás...

No, végső soron nem jártam annyira rosszul, az akció tényleg akciót jelent, nem azt, hogy a valaha volt legmagasabb árhoz képest -40%. Sikeresen vettem két nap, illetve egy síszemüveget, ami nem is az, mert inkább motokrosszhoz, vagy BMX-hez van, de ennyi pénzért jó síelni is :) Ja igen, kb minden 10-12 svejci petákban került, azaz kb 2400-3000 magyar forintba. Mind No Fear, a napszemcsikhez adtak kemény tokot is, szóval tényleg nincs panasz :)



És akkor most térjünk vissza az övre, ami kicsit kilóg a sorból, gyanús ugyanis, hogy nem annyira figyeltem, mint kellett volna, így fekete helyett "bluebird" színben kaptam meg :) Ennek így nem veszem hasznát, tehát beszerzési áron (2500 HUF) eladó, Mo-on 5500 körül van ahogy néztem.

Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes :)


Norbi, kösz még egyszer, főleg az övet :D

6 megjegyzés:

  1. igen nagyon szivesen... persze mondjuk ahhoz màr olvasni kellene tudni hogy a black és a bluebird feliratot megkülönböztesd, de majd legközelebb...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindkettő b-vel kezdődik, a többi is majdnem ugyanaz :) Egyébként is csak az a betűnél tartok egyelőre, a számokkal jobban állok, már ismerem az első 4-et :)

      Törlés
  2. mondjuk el tudod képezlni hogy bàrki is akàr 2500 HUF-ot adjon ezért????????!!!!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk el tudod képzelni, hogy ennyivel kevesebb pénzt adjak neked a többiért? :))))

      Törlés
    2. ja igen... a 85 CHF-et mikor adod màr meg??????!!!!! :-)

      Törlés
    3. Ne nekem, én is ebből élek.... :)

      Törlés

Tessék, ide lehet írni bárakármit: