2012. február 26., vasárnap

FoszforeszkáLó

A héten nem sok semmi történt, vagyis mondhatni, hogy csak a már eddig is tapasztaltak voltak. Meló egész sok volt, de csak mert itt vagy úgy gondolják, hogy majd én megcsinálok mindent, vagy tényleg nem tudják, hogy hogyan kell megcsinálni.

Edzeni szépen járogatok, érzem is, hogy nem csináltam semmit 5 hétig. Mivel van egy egész jó evezőgép, így azon szépen be lehet melegíteni, 2km alatt pont eléggé kifulladok, szóval ez minden nap van, kíváncsi vagyok, hogy mikorra szokom meg. A legrosszabb az egészben, hogy elég hűvös a levegő odalenn, mégiscsak pince, vagy mifasz, szóval aláöltöző, póló, pulcsi az egyenruha, de kell is ennyi, különben elég hamar meg lehetne fázni. Nem tudom, hogy ki használja még a termet, eddig nem találkoztam senkivel, néha látom, hogy máshol van egy-két dolog, szóval hacsak nem a takarítónő jön be, akkor másnak is kell lennie. Jó dolog viszont, hogy olyan zenét hallgatok közben, amit akarok. Van egy pár egész normális hangfal, MP3 lejátszót rá lehet kötni, aztán hajrá, mivel elég mélyen leledzik a hely, így senkit sem zavar soha :)

Csütörtökön kicsit meglepődtem ugyan, hazafele jövet látom, hogy valamin megcsillan a fényszóró fénye. Hát bazz, egy ló volt, mindenféle kivilágítós cuccokkal teleaggatva. Igaz nem tökegyedül volt, hiszen vmi kissebbfajta emberke lovagolta épp, gondolom ők is hazafele. Ja, ez persze nem kinn a puszta közepén értendő, hanem a városban, a járdán. Megyek tovább, már majdnem elfelejtetem az eset, erre jön szembe is egy ilyen páros. Lehet, hogy ez olyan, mint az éjszakai síelés, csak lóval??

3 megjegyzés:

  1. Mondjuk okos dolog, ha kocsmából jöttek haza, mert a paci legalább tudja, hogy merre kell menni. Csak ki a tököm mászik olyan magasra részegen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokkal kisebb emberkék voltak ezek, minthogy kocsmábe járjanak...mondjuk ez az ő hülyeségük :D

      Törlés
  2. Játszótérre menet már mi is találkoztunk szembe jövő ló forgalommal, bár azokon nem volt fényvisszaverő. (és mink sem tanyán lakunk)

    VálaszTörlés

Tessék, ide lehet írni bárakármit: